Salat med tun pasta og æggehvider
Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med fisk |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: |
257 kcal |
Protein: | 65,0 % |
Kulhydrat: | 12,5 % |
Kostfibre: | 0,8 % |
Fedt: | 22,3 % |
Ingredienser:
135 g. | Tun i vand |
72 g. | Kogt æggehvide (fra 2 æg) |
75 g. | Salat (salatskålen Rema1000) |
35 g. | Creme fraiche dressing light (BIlka) |
Fremgangsmåde:
- Kog æggene i letsaltet vand i ca. 10 min. til de er hårdkogte.
- Køl dem ned under kold vand og fjern ægge skallerne og blommerne.
- Hæld væden fra tunen og mix tunen med salaten.
- Kom dressing over salaten.
- Spis æggehviderne som tilbehør.