0
Din Indkøbskurv

Tunsalat og æggehvider

Salat med tun pasta og æggehvider

" "
Salat med tun og æg
mdec.dk

Antal portioner: 1
Kategori: Hovedret med fisk

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:
257 kcal
Protein: 65,0 %
Kulhydrat: 12,5 %
Kostfibre: 0,8 %
Fedt: 22,3 %

Ingredienser:

135 g. Tun i vand
72 g. Kogt æggehvide (fra 2 æg)
75 g. Salat (salatskålen Rema1000)
35 g. Creme fraiche dressing light (BIlka)

Fremgangsmåde:

  • Kog æggene i letsaltet vand i ca. 10 min. til de er hårdkogte.
  • Køl dem ned under kold vand og fjern ægge skallerne og blommerne.
  • Hæld væden fra tunen og mix tunen med salaten.
  • Kom dressing over salaten.
  • Spis æggehviderne som tilbehør.