0
Din Indkøbskurv

Stegt torskerogn med rejer

Stegt torskerogn med rejer

Stegt torskerogn er en super nem ret til de dage hvor det skal gå lidt stærkt med aftensmaden, eller som en let weekend frokost.

Antal Portioner: 1
Kategori: Hovedret med fisk/skaldyr

Næringsindhold:

Energi:
total
322 kcal
Protein: 40,0 %
Kulhydrat: 34,0 %
Kostfibre: 3,3 %
Fedt: 21,3 %

Ingredienser:

60 g. Levebrød kernegrov rugbrød (1,5 sk.)
140 g. Torskerogn
15 g. baby salat mix / hovedsalat
70 g. Rejer (frost)
10 g. Light remoulade
Citronsaft

Fremgangsmåde:

  1. Skær torskerognen i skiver
  2. Steg torskerognen på panden
  3. Placer salaten på rugbrødet, og placer den stegte torskerogn over salaten.
  4. Kom remoulade og citronsaft over torskerognen og pynt med rejerne

Interesseret i andre opskrifter med fisk eller skaldyr? se mine øvrige opskrifter her: Hovedretter med fisk/skaldyr