Stegt torskerogn med rejer
Stegt torskerogn er en super nem ret til de dage hvor det skal gå lidt stærkt med aftensmaden, eller som en let weekend frokost.
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med fisk/skaldyr |
Næringsindhold:
Energi: total |
322 kcal |
Protein: | 40,0 % |
Kulhydrat: | 34,0 % |
Kostfibre: | 3,3 % |
Fedt: | 21,3 % |
Ingredienser:
60 g. | Levebrød kernegrov rugbrød (1,5 sk.) |
140 g. | Torskerogn |
15 g. | baby salat mix / hovedsalat |
70 g. | Rejer (frost) |
10 g. | Light remoulade |
Citronsaft |
Fremgangsmåde:
- Skær torskerognen i skiver
- Steg torskerognen på panden
- Placer salaten på rugbrødet, og placer den stegte torskerogn over salaten.
- Kom remoulade og citronsaft over torskerognen og pynt med rejerne
Interesseret i andre opskrifter med fisk eller skaldyr? se mine øvrige opskrifter her: Hovedretter med fisk/skaldyr