0
Your Cart

Steak og bagekartoffel

Steak med bagekartoffel, ærter og creme fraiche

Man behøver ikke undvære en god steak bare fordi man gerne vil leve sundt.

Antal Portioner: 1
Kategori: Hovedret

Næringsindhold:

Energi:
total
361 kcal
Protein: 40,2 %
Kulhydrat: 38,8 %
Kostfibre: 2,1 %
Fedt: 18,6 %

Ingredienser:

125 g. Tykstegsbøf (Rema1000)
60 g. Cheasy fraiche 5%
2 g. Frisk purløg
2 g. Bulk powders soya protein isolate (unflavered)
25 g. Ærter
175 g. Bagekartoffel
Citronsaft
Salt
Peber
Hvidløgspulver

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og rens bagekartoflen godt.
  2. Tag en gaffel og stik huller i kartoflen hele vejen rundt.
  3. Læg bagekartoflen på en tallerken i mikroovnen og varm den 10-15 min. til den er blød i midten. Husk at vende den flere gange undervejs.
  4. Bland cremefraichen med proteinpulveret.
  5. Hak purløg groft og kom det i cremefraichen.
  6. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  7. Varm ærterne, i en skål med lidt vand, i mikroovnen et par minutter
  8. Varm panden op og steg bøffen kortvarigt, kun lige så overfladen er lukket.
  9. Tag kødet af varmen og krydr med salt, peber og hvidløgspulver efter ønske.
  10. Steg den krydrede bøf færdig som du ønsker den (medium/gennemstegt)