Risalamande, er en traditionel dansk spise her i juletiden. Den originale udgave er lavet på risengrød og piskefløde, hvilket ikke er godt for en GBY'er som mig, men min version her er lavet helt uden fløde. Denne version er desuden også uden proteinpulver.
Antal Portioner:
1
Kategori:
Dessert / mellemmåltid
Næringsindhold:
Energi: pr. portion
246 kcal
Protein:
40,0 %
Kulhydrat:
39,3 %
Kostfibre:
0,8 %
Fedt:
19,0 %
Ingredienser:
120 g.
Cheasy skyr 0,2% Vanilje
80 g.
Cheasy hytteost 1,5%
ca. 0,5 g.
Vanilje essens
5 g.
Mandler, smuttede
18 g.
Grød ris (rema1000)
Pynt med:
4 g.
Groft hakkede mandler
5 g.
Bodylab zero toppings jordbær
Fremgangsmåde:
Kog risene i rigeligt, let saltet, vand iht. tidsanvisning på pakken. Når de er færdig kogte, hældes vandet fra og de køles af.
Kom mandlerne i en skål og hæld kogende vand over dem, vent et par minutter så skallen bliver nem at få af og smut dem.
Hak mandlerne groft
Kom skyr, hytteost, ris og mandler i en skål og rør det sammen.
Smag til med et par dråber vanilje essens og Easis flydende sød.
Anret i portionsskåle.
Pynt med Zero toppings og lidt groft hakkede mandler.