0
Your Cart

Rejecocktail

Rejecocktail

Antal Portioner: 1
Kategori: Hovedret med fisk/skaldyr

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion
300 kcal
Protein: 42,1 %
Kulhydrat: 45,9 %
Kostfibre: 2,5 %
Fedt: 9,6 %

Ingredienser:

120 g. Rejer (frost)
35 g. Agurk
30 g. Baby salat mix eller hovedsalat
5 g. Stenbiderrogn (uægte kaviar)
40 g. Kogt æggehvide
(1 stk. hårdkogt æg, hvor blommen er smidt væk)
60 g. Fuldkorns mini flutes (Rema1000)
30 g. Thousand Island dressing, light (Rema1000)
Evt. lidt citronsaft

Fremgangsmåde:

  1. Kog ægget til det er hårdkogt. Køl det ned og fjern blommen.
  2. Snit agurken og kom den i en skål sammen med salaten.
  3. Rist flutes på brødristeren.
  4. Kom dressing og evt. lidt citronsaft over salaten.
  5. Kom rejer over salaten, pynt med stenbiderrogn.
  6. Spis flutes og æggehvide som tilbehør.