Rejecocktail
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med fisk/skaldyr |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion |
300 kcal |
Protein: | 42,1 % |
Kulhydrat: | 45,9 % |
Kostfibre: | 2,5 % |
Fedt: | 9,6 % |
Ingredienser:
120 g. | Rejer (frost) |
35 g. | Agurk |
30 g. | Baby salat mix eller hovedsalat |
5 g. | Stenbiderrogn (uægte kaviar) |
40 g. | Kogt æggehvide (1 stk. hårdkogt æg, hvor blommen er smidt væk) |
60 g. | Fuldkorns mini flutes (Rema1000) |
30 g. | Thousand Island dressing, light (Rema1000) |
Evt. lidt citronsaft |
Fremgangsmåde:
- Kog ægget til det er hårdkogt. Køl det ned og fjern blommen.
- Snit agurken og kom den i en skål sammen med salaten.
- Rist flutes på brødristeren.
- Kom dressing og evt. lidt citronsaft over salaten.
- Kom rejer over salaten, pynt med stenbiderrogn.
- Spis flutes og æggehvide som tilbehør.