0
Your Cart

Rabarber crumble

Rabarbercrumble

På billedet vises en 4 dobbelt portion.

Antal portioner 1
Kategori Kager uden tilsat sukker

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:
160 kcal
Protein: 24,7 %
Kulhydrat: 38,2 %
Kostfibre: 11,1 %
Fedt: 25,4 %

Ingredienser:

Fyld:
34 g. Rabarber
6 g. Easis perfect multisød
1 g. Easis perfect sød, flydende
4 g. Majsstivelse
Lidt vanilje essens
Crumble:
5 g. Bage hvedemel (Rema1000)
3 g. Grahamsmel (valsemøllen)
6 g. Kærgården let
7 g. Easis perfect fit
13 g. Havregryn
8 g. Scitec nutrition isolate proteinpulver (vanilje)
4 g. Vand

Fremgangsmåde:

  • Skyl rabarberne og skær enderne fra.
  • Skær rabarberne i skiver af ca. 0,5 cm.
  • Kom rabarberne i et lille ildfast fad.
  • Bland multisød og majsstivelse og drys det over rabarberne.
  • Kom flydende sød og vanilje essens på og rør det sammen, så rabarberne er godt dækket.
  • Kom staniol over fadet og bag det i en forvarmet ovn ved 160gr. varmluft i ca. 15 min.
  • Crumble:
  • Bland havregryn, mel, proteinpulver og perfect fit godt sammen.
  • Tilsæt det bløde smør (stue temp.) og vand
  • Bland det sammen til det ligner groft revet ost.
  • Tag staniolen af fadet og fordel crumble ud over rabarberne.
  • Bag kagen yderligere ca. 20 min.

Serveres lun, evt. med lidt cheasy fraiche 5% til.