Protein burgerboller
Hurtige, nemme og super lækre proteinrige burgerboller
Antal portioner: | 15 |
Kategori: | Hjemmebagt brød |
Næringsindhold:
Energi: Total: Pr. portion: |
2.154 kcal 144 kcal |
Protein: | 22,2 % |
Kulhydrat: | 63,6 % |
Kostfibre: | 1,6 % |
Fedt: | 13,2 % |
Ingredienser:
450 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
15 g. | Sweetkitchen bageenzymer |
50 g. | Bulk soya protein isolate (unflavered) |
25 g. | Kærgården let |
6 g. | tør gør (eller 25g. frisk) |
300 g. | Skummetmælk |
10 g. | Easis perfect multisød |
5 g. | salt |
15 g. | Sesamfrø |
Fremgangsmåde:
- Bland mel, bageenzymer, proteinpulver, tør gær, multisød og salt sammen i røremaskinens skål.
- Lun mælken op til 38gr. (hvis der bruges frisk gær, skal det opløses her i)
- Tilsæt smør til melblandingen.
- Hæld den lune mælk i melblandingen og lad røremaskinen ælte dejen i ca. 15 min.
- Del dejen i 15 lige store dele og form dem til boller.
- Lad bollerne hæve i ca. 1 time. lunt og tildækket.
- pensl dem med vand og drys sesamfrø ud over dem.
- Bages i en forvarmet ovn ved 200gr. varmluft i ca. 15 min.
- Lad dem køle af på en rist.
Bollerne kan fryses.
Du kan evt. lade bollerne hæve og bage i bageringe, hvorved de hæver mere i højden.
- Er du interesseret i mine andre opskrifter på proteinrigt brød ? Så finder du dem lige her..