0
Your Cart

Ovnstegt kylling og rodfrugter

Ovnstegt kylling og rodfrugter

" "
Kylling med rodfrugter
mdec.dk

Antal portioner: 1
Kategori: Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:
318 kcal
Protein: 36,7 %
Kulhydrat: 36,1 %
Kostfibre: 3,1 %
Fedt: 24,5 %

Ingredienser:

100 g. Kyllinge brystfilet
25 g. Gulerod
30 g. Rødbede, rå
25 g. Pastinak
65 g. Kartofler
25 g. Persillerod
15 g. Rødløg
4 g. Persille
3 g. Rapsolie
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, timian
1 portion Bearnaisesauce (Saucer og dressinger)

Fremgangsmåde:

  • Skyl og skræl rodfrugterne.
  • Skær rudfrugterne ud i stave eller tern og vend dem med olie og krydderier.
  • Kom rodfrugte blandingen i et ildfast fad og bag dem i ovnen ved 180 gr. varmluft til de er møre.
    • Tiden afhænger af hvor store stykker de er skåret i, men forvent ca. 45-60 min.
  • Kom kyllingen i et ildfast fad og drys krydderier ud over.
    • kom lidt vand i bunden af fadet, for at undgå et kyllingen bliver for tør.
  • Steg kyllingen i ovnen sammen med rodfrugterne i ca. 30 min.
  • Tilbered bearnaisesaucen som anvist på siden med Saucer og dressinger