Omelet med laks, spinat og ristet brød
Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med fisk |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: |
350 kcal |
Protein: | 39,2 % |
Kulhydrat: | 23,9 % |
Kostfibre: | 2,5 % |
Fedt: | 34,5 % |
Ingredienser:
70 g. | Laksefilet, fersk |
33 g. | Æg |
50 g. | Æggehvide |
30 g. | Blomkålsris, frost |
30 g. | Skummetmælk |
2 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
1 g. | Bagepulver |
40 g. | Hakket spinat, frost |
15 g. | Revet mozzarella 16% |
40 g. | Sandwich rugbrød, levebrød |
Krydderier: Salt, peber, stødt muskatnød, hvidløgspulver |
Fremgangsmåde:
- Fjern skindet fra laksen og skær laksen ud i små stykker.
- Fordel laksen i bunden af et ildfast fad.
- Tø spinaten op og fordel den sammen med blomkålsrisene hen over fisken
- Pisk æg, æggehvide, mel, bagepulver, mælk og krydderier til en omelet
- Fordel omeletten over fisk og grøntsager.
- Steges i en forvarmet ovn ved 180gr. varmluft i ca. 30 min.
- Når omeletten er fast og begynder at se færdig ud, fordeles den revne ost over omeletten.
- Steges videre til osten er smeltet og gylden.
- Rist brødet i en brødrister og server det som tilbehør.