0
Your Cart

Omelet med laks og spinat

Omelet med laks, spinat og ristet brød

Antal portioner: 1
Kategori: Hovedret med fisk

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:
350 kcal
Protein: 39,2 %
Kulhydrat: 23,9 %
Kostfibre: 2,5 %
Fedt: 34,5 %

Ingredienser:

70 g. Laksefilet, fersk
33 g. Æg
50 g. Æggehvide
30 g. Blomkålsris, frost
30 g. Skummetmælk
2 g. Bage hvedemel (Rema1000)
1 g. Bagepulver
40 g. Hakket spinat, frost
15 g. Revet mozzarella 16%
40 g. Sandwich rugbrød, levebrød
Krydderier:
Salt, peber, stødt muskatnød, hvidløgspulver

Fremgangsmåde:

  • Fjern skindet fra laksen og skær laksen ud i små stykker.
  • Fordel laksen i bunden af et ildfast fad.
  • Tø spinaten op og fordel den sammen med blomkålsrisene hen over fisken
  • Pisk æg, æggehvide, mel, bagepulver, mælk og krydderier til en omelet
  • Fordel omeletten over fisk og grøntsager.
  • Steges i en forvarmet ovn ved 180gr. varmluft i ca. 30 min.
  • Når omeletten er fast og begynder at se færdig ud, fordeles den revne ost over omeletten.
  • Steges videre til osten er smeltet og gylden.
  • Rist brødet i en brødrister og server det som tilbehør.