0
Your Cart

Lasagne

Klassisk lasagne med mornaysauce

Lasagne er nemmest at lave som flere portioner på en gang, på billedet har jeg lavet et fad med 5 portioner.

Antal Portioner: 1
Kategori: Hovedret med oksekød

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion
302 kcal
Protein: 39,0 %
Kulhydrat: 31,8 %
Kostfibre: 1,8 %
Fedt: 26,8 %

Ingredienser:

80 g. Hakket oksekød 4-7%
14 g. Revne/fint hakkede gulerødder
10 g. Hakket løg
20 g. Tomat pasta/pure
50 g. Skummetmælk
40 g. Vand
20 g. Let mornay sauce 4% (karolines køkken)
23 g. Fuldkorns lasagne plader
20 g. Revet mozzarella 15% (karolines køkken)
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano, paprika, lidt chili

Fremgangsmåde:

  1. Brun kødet i en gryde
  2. Tilsæt krydderier og rør rundt
  3. Tilsæt gulerødder og løg og rør rundt
  4. Tilsæt tomat pasta/pure og rør rundt.
  5. Tilsæt mælk, vand og mornay sauce og bring retten i kog.
  6. Lad koge i nogle minutter.
  7. Fordel skiftevis kødsauce og lasagneplader i et ildfast fad.
  8. Tilberedes i alm. ovn ved 200 gr. i ca. 35 min.
  9. Efter ca. 25 min drysses revet mozzarella over lasagnen.
  10. Når mozzarella er smeltet og gylden, tages lasagnen ud af ovnen.