0
Your Cart

Lasagne med kylling

Lasagne med kylling

En alternativ udgave af den klassiske lasagne, på billedet har jeg lavet et fad med 5 portioner.

Antal Portioner: 1
Kategori: Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion
301 kcal
Protein: 40,0 %
Kulhydrat: 33,1 %
Kostfibre: 1,7 %
Fedt: 26,6 %

Ingredienser:

80 g. Hakket kylling 5%
15 g. Revne/fint hakkede gulerødder
10 g. Hakket løg
10 g. Blomkålsris (frost)
20 g. fint hakket squash
20 g. Tomat pasta/pure
70 g. Skummetmælk
30 g. Vand
26 g. Let mornay sauce 4% (karolines køkken)
20 g. Fuldkorns suppehors pasta
20 g. Revet mozzarella 15% (karolines køkken)
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano,
basilikum, paprika, lidt chili

Fremgangsmåde:

  1. Brun kødet i en gryde
  2. Tilsæt krydderier og rør rundt
  3. Tilsæt gulerødder, squash, blomkålsris og løg og rør rundt
  4. Tilsæt tomat pasta/pure og rør rundt.
  5. Tilsæt mælk, vand og mornay sauce og bring retten i kog.
  6. Lad koge i nogle minutter.
  7. Hæld pastaen i fadet og hæld kødsaucen ud over, rør det lidt sammen så pastaen bliver godt fordelt.
  8. Tilberedes i alm. ovn ved 200 gr. i ca. 30 min.
  9. Efter ca. 20 min drysses revet mozzarella over lasagnen.
  10. Når mozzarella er smeltet og gylden, tages lasagnen ud af ovnen.