Salat med stegt laks og pasta
Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med fisk |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion: |
318 kcal |
Protein: | 35,1 % |
Kulhydrat: | 15,1 % |
Kostfibre: | 0,9 % |
Fedt: | 49,1 % |
Ingredienser:
125 g. | Laksefilet, fersk |
Krydderier: Salt. peber, hvidløgspulver |
|
10 g. | Fuldkorns pasta skruer |
50 g. | Salat (salatskålen Rema1000) |
30 g. | Cremefraiche dressing light (BIlka) |
Fremgangsmåde:
- Placer laksen med skindsiden nedad, i et ovnfast fad.
- Kom krydderier på laksen
- Bag laksen i ovnen ved 180gr. varmluft i ca. 25-30 min.
- Kog pastaen i letsaltet vand, som anvist på pakken.
- Fjern skindet fra laksen og del laksen i mindre stykker
- Anret salat, pasta, laks og dressing på en tallerken.