Stegt laks med ris og brokkoli
Laks er en fed fisk som giver os nogle af de gode fedtstoffer som er vigtige for kroppen.
For at få proteinprocenten op, på en ret som denne, har jeg valgt at tilføje lidt smags neutralt proteinpulver til saucen.
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med fisk |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion |
353 kcal |
Protein: | 35,1 % |
Kulhydrat: | 31,2 % |
Kostfibre: | 1,0 % |
Fedt: | 34,0 % |
Ingredienser:
115 g. | Lakse fileter |
Krydderier: Salt, peber og hvidløgspulver |
|
30 g. | Fuldkorns ris |
30 g. | Brokkoli (frost) |
1 portion | Hollandaise sauce (opskrift under saucer og dressinger) |
Fremgangsmåde:
- Krydr kødsiden af fisken.
- Laksen steges først på skindsiden i ca. 10 min, og dernæst på kødsiden i et par minutter. Fjern skindet inden servering.
- Kog risene i let saltet vand som anvist på pakken.
- Brokkoli koges/dampes i en skål med vand i mikroovnen et par minutter.
Hollandaise sauce.
- Følg anvisningerne under saucer og dressinger