0
Your Cart

Laks med ris og brokkoli

Stegt laks med ris og brokkoli

Laks er en fed fisk som giver os nogle af de gode fedtstoffer som er vigtige for kroppen.

For at få proteinprocenten op, på en ret som denne, har jeg valgt at tilføje lidt smags neutralt proteinpulver til saucen.

Antal Portioner: 1
Kategori: Hovedret med fisk

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion
353 kcal
Protein: 35,1 %
Kulhydrat: 31,2 %
Kostfibre: 1,0 %
Fedt: 34,0 %

Ingredienser:

115 g. Lakse fileter
Krydderier:
Salt, peber og hvidløgspulver
30 g. Fuldkorns ris
30 g. Brokkoli (frost)
1 portion Hollandaise sauce (opskrift under saucer og dressinger)

Fremgangsmåde:

  • Krydr kødsiden af fisken.
  • Laksen steges først på skindsiden i ca. 10 min, og dernæst på kødsiden i et par minutter. Fjern skindet inden servering.
  • Kog risene i let saltet vand som anvist på pakken.
  • Brokkoli koges/dampes i en skål med vand i mikroovnen et par minutter.

Hollandaise sauce.