Man kan med fordel gange frikadelle mængden op og lave mange, så man har nogle i fryseren til de dage hvor det skal gå hurtigt.
Antal Portioner: |
1 |
Kategori: |
Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion |
322 kcal |
Protein: |
37,2 % |
Kulhydrat: |
38,8 % |
Kostfibre: |
1,6 % |
Fedt: |
24,6 % |
Ingredienser:
|
Frikadeller |
100 g. |
Hakket kylling 5% |
15 g. |
Ægge hvide |
1 g. |
Bage hvedemel (rema1000) |
1 g. |
Hvedeklid (valsemøllen) |
21 g. |
Skummetmælk |
15 g. |
Hakket løg |
|
Salt og peber |
|
|
|
Tilbehør |
30 g. |
Fuldkorns pasta suppehorn (Bilka, Vores) |
|
|
|
Cabaret sauce |
1/4 ps. |
Knorr cabaret sauce (pulver) |
2 g. |
Flydende fedtstof |
75 g. |
Skummetmælk |
Fremgangsmåde:
- Rør alle frikadelle ingredienserne sammen til en fars.
- Form farsen til små frikadeller i et ildfast fad (3 stk.)
- Steg frikadellerne i alm. ovn ved 200gr. i ca. 30 min. Vend dem ca. halvvejs.
- Kog pastaen i let saltet vand iht. anvisning på pakken.
- Smelt fedtstof i en lille gryde, og rør sauce pulveret ud her i.
- Tilsæt mælken og rør det godt sammen.
- Bring saucen i kog og lad den koge et par minutter.