0
Your Cart

Kyllinge frikadeller med pasta og cabaret sauce

Kyllinge frikadeller med pasta og cabaret sauce

Man kan med fordel gange frikadelle mængden op og lave mange, så man har nogle i fryseren til de dage hvor det skal gå hurtigt.

Antal Portioner: 1
Kategori: Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion
322 kcal
Protein: 37,2 %
Kulhydrat: 38,8 %
Kostfibre: 1,6 %
Fedt: 24,6 %

Ingredienser:

Frikadeller
100 g. Hakket kylling 5%
15 g. Ægge hvide
1 g. Bage hvedemel (rema1000)
1 g. Hvedeklid (valsemøllen)
21 g. Skummetmælk
15 g. Hakket løg
Salt og peber
Tilbehør
30 g. Fuldkorns pasta suppehorn (Bilka, Vores)
Cabaret sauce
1/4 ps. Knorr cabaret sauce (pulver)
2 g. Flydende fedtstof
75 g. Skummetmælk

Fremgangsmåde:

  1. Rør alle frikadelle ingredienserne sammen til en fars.
  2. Form farsen til små frikadeller i et ildfast fad (3 stk.)
  3. Steg frikadellerne i alm. ovn ved 200gr. i ca. 30 min. Vend dem ca. halvvejs.
  4. Kog pastaen i let saltet vand iht. anvisning på pakken.
  5. Smelt fedtstof i en lille gryde, og rør sauce pulveret ud her i.
  6. Tilsæt mælken og rør det godt sammen.
  7. Bring saucen i kog og lad den koge et par minutter.