0
Your Cart

Kylling med frisk mozzarella

Ovnstegt kylling med frisk mozzarella og tomat

Antal portioner: 1
Kategori: Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion:
349 kcal
Protein: 40,8 %
Kulhydrat: 34,3 %
Kostfibre: 2,2 %
Fedt: 23,4 %

Ingredienser:

116 g. Kyllingebryst
25 g. Frisk mozzarella
30 g. Tomat
40 g. Fuldkorns pasta
40 g. Grønne asparges
5 g. Grøn pesto
Krydderier:
Salt, peber, hvidløg, basilikum

Fremgangsmåde:

  • Skær kyllingen ud i store stykker og placer dem i et lag i et ildfast fad.
  • Drys krydderier ud over kyllingen.
  • Skær den friske mozzarella i skiver og fordel skiverne over kyllingen.
  • Skær tomat i skiver og placer det over mozzarellaen.
  • Steges i forvarmet ovn ved 180gr. varmluft i ca. 30 min.
  • Kog pastaen i let saltet vand som anvist på pakken.
  • Knæk de bløde ender af de grønne asparges, så du kun har den friske del tilbage.
  • Skær asparges i mindre stykker og switch dem på en pande.
  • Når pastaen er færdig kogt, hældes vandet fra og pastaen blandes med pesto.