Ovnstegt kylling med kalkunbacon, friskost og pastasalat
Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion |
316 kcal |
Protein: | 38,2 % |
Kulhydrat: | 31,3 % |
Kostfibre: | 1,8 % |
Fedt: | 29,0 % |
Ingredienser:
100 g. | Kyllingebryst filet |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver |
|
17 g. | Kalkunbacon (1 sk.) |
12 g. | Friskost philadelphia med løg og urter |
75 g. | Salat (salatskålen Rema1000) |
25 g. | Fuldkorns pasta skruer |
30 g. | Creme fraiche dressing light (Bilka) |
Fremgangsmåde:
- Skær kyllingebryst filet ud i mindre stykker og fordel dem i et ildfast fad.
- Fordel friskosten mellem kylligestykkerne
- Drys krydderierne over kyllingen og placer bacon hen over kyllingen.
- Steg kyllingen i ovnen ved 180gr. varmluft i ca. 25-30 min.
- Kog pastaen i letsaltet vand, som anvist på pakken.
- Server med salat og dressing.