0
Your Cart

Kylling med bacon, friskost og pastasalat

Ovnstegt kylling med kalkunbacon, friskost og pastasalat

Antal portioner: 1
Kategori: Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
Pr. portion
316 kcal
Protein: 38,2 %
Kulhydrat: 31,3 %
Kostfibre: 1,8 %
Fedt: 29,0 %

Ingredienser:

100 g. Kyllingebryst filet
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver
17 g. Kalkunbacon (1 sk.)
12 g. Friskost philadelphia med løg og urter
75 g. Salat (salatskålen Rema1000)
25 g. Fuldkorns pasta skruer
30 g. Creme fraiche dressing light (Bilka)

Fremgangsmåde:

  • Skær kyllingebryst filet ud i mindre stykker og fordel dem i et ildfast fad.
  • Fordel friskosten mellem kylligestykkerne

Bemærk, på dette billede er der 4 portioner.

  • Drys krydderierne over kyllingen og placer bacon hen over kyllingen.

Bemærk, på dette billede er der 4 portioner.

  • Steg kyllingen i ovnen ved 180gr. varmluft i ca. 25-30 min.
  • Kog pastaen i letsaltet vand, som anvist på pakken.
  • Server med salat og dressing.