0
Your Cart

Kanelsnurre m. creme

Kanelsnurre med creme, uden tilsat sukker

Antal 22 stk.
Kategori Kager uden tilsat sukker

Næringsindhold:

Energi:
Total:
Pr. stk.
2.857 kcal
130 kcal
Protein: 25,6 %
Kulhydrat: 54,6 %
Kostfibre: 3,9 %
Fedt: 17,6 %

Ingredienser:

Dej:
250 g. Bage hvedemel (Rema1000)
200 g. Grahamsmel (valsemøllen)
20 g. Sweetkitchen bageenzymer
90 g. Bulk soya protein isolate (Unflavered)
25 g. Becel let
12 g. Tør gær (eller 50g. frisk)
55 g. Æg
300 g. Skummetmælk
250 g. Vand
25 g. Sukrin
5 g. Salt
Lidt kanel og kardemomme
Remonce:
60 g. Becel let
100 g. Sukrin gold
10 g. Easis perfect sød, flydende
4 g. Kanel
Creme:
85 g. Easis kagecreme (pulver)
200 g. Skummetmælk
Pensling:
45 g. Æggehvide

Fremgangsmåde:

  • Bland alle de tørre ingredienser til dejen godt sammen.
  • Lun mælk og vand til ca. 38gr. (hvis der bruges frisk gær, opløses det i den lune mælk.
  • Kom æg, smør, vand og mælk i melblandingen og ælt dejen på maskine i ca. 15 min. til den er glat og smidig.
  • Tag dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 3-4 lige store dele.
  • Lad dejen hvile ca. 10 min. mens du laver remonce og kagecreme
  • Kagecreme: pulver og mælk mixes i en skål med elpisker, som anvist på pakken. Cremen sættes på køl
  • Remonce: Kom smør, sukrin, kanel og flydende sød i en skål og mix det til smøret er opløst og du har en ensartet masse
  • Rul hver portion dej ud til aflange firkantede stykker.
  • Fordel remoncen jævnt ud over dejen og fold den sammen på midten.
  • Skær strimler ca. 1 cm brede og sno hver strimmel om sig selv. Dernæst rulles den snoede strimmel sammen til en snegl.
  • Løft dem forsigtigt over på en bageplade og form en fordybning midt i sneglen, så der bliver plads til kagecremen.
  • Sæt dem til hævning, lunt og tildækket ca. 30-45 min. til dobbelt størrelse.
  • Mens ovnen varmes op til 200gr. varmluft. kommes kagecreme i midten og de pensles med æggehvide
  • Bages midt i ovnen i ca. 10-15 min.