0
Your Cart

Kanelsnegle

Kanelsnegle, uden tilsat sukker

Antal 46 stk.
Kategori Kager uden tilsat sukker

Næringsindhold:

Energi:
Total:
Pr. stk.
2.611 kcal
57 kcal
Protein: 25,0 %
Kulhydrat: 52,5 %
Kostfibre: 1,9 %
Fedt: 21,7 %

Ingredienser:

Dej:
350 g. Bage hvedemel (Rema1000)
100 g. Grahamsmel (valsemøllen)
20 g. Sweetkitchen bageenzymer
85 g. Bulk soya protein isolate (Unflavered)
25 g. Kærgården let
12 g. Tør gær (eller 50g. frisk)
50 g. Æg
250 g. Skummetmælk
200 g. Vand
25 g. Easis perfect multisød
5 g. Salt
Remonce:
50 g. Kærgården let
100 g. Sukrin gold
10 g. Easis perfect sød, flydende
4 g. Kanel
20 g. Vand
Pensling:
45 g. Sammenpisket æg

Fremgangsmåde:

  • Bland alle de tørre ingredienser til dejen godt sammen.
  • Lun mælk og vand til ca. 38gr. (hvis der bruges frisk gær, opløses det i den lune mælk.
  • Kom æg, smør, vand og mælk i melblandingen og ælt dejen på maskine i ca. 15 min. til den er glat og smidig.
  • Tag dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 2 lige store dele.
  • Lad dejen hvile ca. 10 min. mens du laver remonce
  • Remonce: Kom smør, sukrin, kanel og flydende sød i en skål og mix det til smøret er opløst og du har en ensartet masse
  • Tilsæt vand i remoncen for at gøre massen mere flydende og dermed nemmere at fordele på dejen.
  • Rul de to dej portioner ud til aflange firkantede stykker.
  • Fordel remoncen ligeligt på de to deje og smør det godt ud over hele overfladen.
  • Rul nu hver dej sammen om sig selv på den lange led, så du får to lange roulader.
  • Løft dem forsigtigt over på et skærebræt.
  • Med en brødkniv skæres nu forsigtigt skiver af rouladerne på ca. 1 cm bredde. Det er vigtigt at man skærer forsigtigt og ikke presser kniven ned gennem rouladen, for at få fine snegle.
  • Hver skive placeres liggende, på en bageplade med bagepapir med lidt plads imellem. Gentag med roulade nr. 2.
  • Sneglene hæves lunt og tildækket i ca. 45-60 min. (til dobbelt størrelse)
  • Varm ovnen op til 200gr. varmluft.
  • Pensl sneglene med sammenpisket æg
  • Bages midt i ovnen i ca. 10 min.