Kanelsnegle, uden tilsat sukker
Antal | 46 stk. |
Kategori | Kager uden tilsat sukker |
Næringsindhold:
Energi: Total: Pr. stk. |
2.611 kcal 57 kcal |
Protein: | 25,0 % |
Kulhydrat: | 52,5 % |
Kostfibre: | 1,9 % |
Fedt: | 21,7 % |
Ingredienser:
Dej: | |
350 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
100 g. | Grahamsmel (valsemøllen) |
20 g. | Sweetkitchen bageenzymer |
85 g. | Bulk soya protein isolate (Unflavered) |
25 g. | Kærgården let |
12 g. | Tør gær (eller 50g. frisk) |
50 g. | Æg |
250 g. | Skummetmælk |
200 g. | Vand |
25 g. | Easis perfect multisød |
5 g. | Salt |
Remonce: | |
50 g. | Kærgården let |
100 g. | Sukrin gold |
10 g. | Easis perfect sød, flydende |
4 g. | Kanel |
20 g. | Vand |
Pensling: | |
45 g. | Sammenpisket æg |
Fremgangsmåde:
- Bland alle de tørre ingredienser til dejen godt sammen.
- Lun mælk og vand til ca. 38gr. (hvis der bruges frisk gær, opløses det i den lune mælk.
- Kom æg, smør, vand og mælk i melblandingen og ælt dejen på maskine i ca. 15 min. til den er glat og smidig.
- Tag dejen ud på et meldrysset bord og del dejen i 2 lige store dele.
- Lad dejen hvile ca. 10 min. mens du laver remonce
- Remonce: Kom smør, sukrin, kanel og flydende sød i en skål og mix det til smøret er opløst og du har en ensartet masse
- Tilsæt vand i remoncen for at gøre massen mere flydende og dermed nemmere at fordele på dejen.
- Rul de to dej portioner ud til aflange firkantede stykker.
- Fordel remoncen ligeligt på de to deje og smør det godt ud over hele overfladen.
- Rul nu hver dej sammen om sig selv på den lange led, så du får to lange roulader.
- Løft dem forsigtigt over på et skærebræt.
- Med en brødkniv skæres nu forsigtigt skiver af rouladerne på ca. 1 cm bredde. Det er vigtigt at man skærer forsigtigt og ikke presser kniven ned gennem rouladen, for at få fine snegle.
- Hver skive placeres liggende, på en bageplade med bagepapir med lidt plads imellem. Gentag med roulade nr. 2.
- Sneglene hæves lunt og tildækket i ca. 45-60 min. (til dobbelt størrelse)
- Varm ovnen op til 200gr. varmluft.
- Pensl sneglene med sammenpisket æg
- Bages midt i ovnen i ca. 10 min.