0
Your Cart

Julefrokost

Julefrokost, det kolde bord

Antal portioner: 1
Kategori: Frokost anretning

Næringsindhold:

Energi:
Total:
400 kcal
Protein: 30,0 %
Kulhydrat: 35,7 %
- Heraf sukkerarter: 9,3 %
Kostfibre: 3,0 %
Fedt: 34,3 %
- Heraf mættet fedt: 7,8 %

Ingredienser:

60 g. Levebrød Kernegrov
40 g. Kogt æggehvide
30 g. Rejer i lage
26 g. marineret sild (Lykkeberg)
20 g. Karrysalat (Mayo)
45 g. Stryhns grovhakket let leverpostej
20 g. Bacon i tern, fedtreduceret (Rema1000)
18 g. Den lette kalkun spegepølse (3-Stjernet)
30 g. Agurk
20 g. Peberfrugt, rød
Der er især stor forskel i næringsindholdet på de forskellige udgaver af både sild og karrysalat som findes i butikkerne.
Op mod 100 kcal pr. 100g.
Derfor har jeg her angivet hvilke mærker jeg har anvendt.

Fremgangsmåde:

  • Kog ægget i letsaltet vand, til det er hårdkogt (ca. 10 min.)
  • Køl ægget af og fjern skallen og blommen.
  • Placer leverpostejen i et ildfast fad, med toppen ned af.
  • Rist bacon tern på en pande og hæld dem over leverpostejen
  • Lun leverpostejen i ovnen v. 150 gr. i 10-15 min.
  • Anret det hele på en stor tallerken, som vist på billedet.