Julefrokost, det kolde bord
Antal portioner: | 1 |
Kategori: | Frokost anretning |
Næringsindhold:
Energi: Total: |
400 kcal |
Protein: | 30,0 % |
Kulhydrat: | 35,7 % |
- Heraf sukkerarter: | 9,3 % |
Kostfibre: | 3,0 % |
Fedt: | 34,3 % |
- Heraf mættet fedt: | 7,8 % |
Ingredienser:
60 g. | Levebrød Kernegrov |
40 g. | Kogt æggehvide |
30 g. | Rejer i lage |
26 g. | marineret sild (Lykkeberg) |
20 g. | Karrysalat (Mayo) |
45 g. | Stryhns grovhakket let leverpostej |
20 g. | Bacon i tern, fedtreduceret (Rema1000) |
18 g. | Den lette kalkun spegepølse (3-Stjernet) |
30 g. | Agurk |
20 g. | Peberfrugt, rød |
Op mod 100 kcal pr. 100g.
Derfor har jeg her angivet hvilke mærker jeg har anvendt.
Fremgangsmåde:
- Kog ægget i letsaltet vand, til det er hårdkogt (ca. 10 min.)
- Køl ægget af og fjern skallen og blommen.
- Placer leverpostejen i et ildfast fad, med toppen ned af.
- Rist bacon tern på en pande og hæld dem over leverpostejen
- Lun leverpostejen i ovnen v. 150 gr. i 10-15 min.
- Anret det hele på en stor tallerken, som vist på billedet.