Fuldkorns chokoladekage, uden tilsat sukker
Antal Portioner: | 28 |
Kategori: | Kager |
Næringsindhold:
Energi: total pr. stk. |
3.229 kcal 115 kcal |
Protein: | 20,5 % |
Kulhydrat: | 38,4 % |
Kostfibre: | 15,5 % |
Fedt: | 24,3 % |
Ingredienser:
225 g. | Bage hvedemel (Rema1000) |
150 g. | Grahamsmel |
90 g. | Scitec nutrition Isolate (chokoladesmag) |
250 g. | Easis perfect fit |
45 g. | Kakao |
20 g. | Natron |
5 g. | Vanilje essens |
150 g. | æg |
100 g. | Æggehvide |
450 g. | Appelsinjuice |
100 g. | Kærgården let (smeltes) |
Fremgangsmåde:
- Bland mel, grahamsmel, proteinpulver, perfect fit, kakao og natron godt
- Tilsæt æg, æggehvide, appelsinjuice, vanilje essens og rør det hele godt sammen til en ensartet masse. (brug evt. en stavblender)
- Smelt smøret, hæld det i dejen. og rør det godt sammen.
- Kom dejen i en bradepande med bagepapir
- Bages ved 160 gr. varmluft i ca. 30-40 min.
- Prik i kagen med en kniv for at se om kagen er færdig, dejen må ikke hænge ved.