0
Your Cart

Fuldkorns chokoladekage

Fuldkorns chokoladekage, uden tilsat sukker

Antal Portioner: 28
Kategori: Kager

Næringsindhold:

Energi:
total
pr. stk.
3.229 kcal
115 kcal
Protein: 20,5 %
Kulhydrat: 38,4 %
Kostfibre: 15,5 %
Fedt: 24,3 %

Ingredienser:

225 g. Bage hvedemel (Rema1000)
150 g. Grahamsmel
90 g. Scitec nutrition Isolate (chokoladesmag)
250 g. Easis perfect fit
45 g. Kakao
20 g. Natron
5 g. Vanilje essens
150 g. æg
100 g. Æggehvide
450 g. Appelsinjuice
100 g. Kærgården let (smeltes)

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel, grahamsmel, proteinpulver, perfect fit, kakao og natron godt
  2. Tilsæt æg, æggehvide, appelsinjuice, vanilje essens og rør det hele godt sammen til en ensartet masse. (brug evt. en stavblender)
  3. Smelt smøret, hæld det i dejen. og rør det godt sammen.
  4. Kom dejen i en bradepande med bagepapir
  5. Bages ved 160 gr. varmluft i ca. 30-40 min.
  6. Prik i kagen med en kniv for at se om kagen er færdig, dejen må ikke hænge ved.