0
Your Cart

Farsbrød af kylling

Farsbrød med kylling

Ny version med salat, den fylder noget mere på tallerkenen, så det blev nødvendigt med en stor tallerken.

Antal Portioner: 1
Kategori: Hovedret med kylling

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion
347 kcal
Protein: 39,2 %
Kulhydrat: 36,9 %
Kostfibre: 1,9 %
Fedt: 23,8 %

Ingredienser:

100 g. Hakket kylling 5%
15 g. æggehvide
1 g. Bage hvedemel (rema)
1 g. Hvedeklid (valsemøllen)
8 g. Skummetmælk
10 g. Hakket løg
10 g. hakket gulerod
10 g. Blomkålsris
17 g. Kalkunbacon
Krydderier:
Salt, peber, hvidløgspulver, timian, lidt chili
Tilbehør
25 g. Fuldkorns pasta suppehorn (vores/bilka)
50 g. Salat (salatskålen Rema1000)
1/4 portion Cabaret sauce (Saucer og dressinger)

Fremgangsmåde:

  1. Hak gulerødder, løg og blomkålsris meget fint (brug minihakker)
  2. Mix kylling med krydderier, de fint hakkede grøntsager, mel, hvedeklid, æggehvide og skummetmælk.
  3. Fordel kødfarsen i et ildfast fad og læg kalkunbacon hen over
  4. Steges i ovn ved 180 gr. varmluft i ca. 30 min.
  5. Kog pastaen i letsaltet vand som anvist på pakken.
  6. Tilbered saucen som anvist i min opskrift på cabaretsauce (Saucer og dressinger)