Farsbrød med kylling
Antal Portioner: | 1 |
Kategori: | Hovedret med kylling |
Næringsindhold:
Energi: pr. portion |
347 kcal |
Protein: | 39,2 % |
Kulhydrat: | 36,9 % |
Kostfibre: | 1,9 % |
Fedt: | 23,8 % |
Ingredienser:
100 g. | Hakket kylling 5% |
15 g. | æggehvide |
1 g. | Bage hvedemel (rema) |
1 g. | Hvedeklid (valsemøllen) |
8 g. | Skummetmælk |
10 g. | Hakket løg |
10 g. | hakket gulerod |
10 g. | Blomkålsris |
17 g. | Kalkunbacon |
Krydderier: Salt, peber, hvidløgspulver, timian, lidt chili |
|
Tilbehør | |
25 g. | Fuldkorns pasta suppehorn (vores/bilka) |
50 g. | Salat (salatskålen Rema1000) |
1/4 portion | Cabaret sauce (Saucer og dressinger) |
Fremgangsmåde:
- Hak gulerødder, løg og blomkålsris meget fint (brug minihakker)
- Mix kylling med krydderier, de fint hakkede grøntsager, mel, hvedeklid, æggehvide og skummetmælk.
- Fordel kødfarsen i et ildfast fad og læg kalkunbacon hen over
- Steges i ovn ved 180 gr. varmluft i ca. 30 min.
- Kog pastaen i letsaltet vand som anvist på pakken.
- Tilbered saucen som anvist i min opskrift på cabaretsauce (Saucer og dressinger)