0
Your Cart

Chili con carne

Chili con carne, uden proteinpulver

Man kan med fordel lave flere portioner på én gang og gemme til madpakke eller i fryseren til de dage hvor det skal gå stærkt.

Antal Portioner: 1
Kategori: Hovedret med oksekød

Næringsindhold:

Energi:
pr. portion
324 kcal
Protein: 39,6 %
Kulhydrat: 32,6 %
Kostfibre: 3,1 %
Fedt: 24,2 %

Ingredienser:

Kødsauce
100 g. Hakket oksekød (4-7%)
50 g. Kidney bønner (konserves)
25 g. Tomat pasta/pure
13 g. Hakket løg
13 g. Revne/finthakkede gulerødder
6 g. Majs
13 g. Rød peberfrugt
25 g. Skummetmælk
75 g. Vand
Salt, peber, hvidløgspulver, oregano, chili
Tilbehør
13 g. Fuldkornsris
37 g. Blomkålsris
5 g. Revet mozzarella 15% (Karolines køkken)
20 g. Cheasy fraiche 5%

Fremgangsmåde:

  1. Kog risene i let saltet vand, som anvist på pakken
  2. Brun kødet i en gryde
  3. Tilsæt krydderier, løg, peberfrugt, majs og gulerødder til kødet.
  4. Tilsæt kidney bønner
  5. Tilsæt tomat pasta til kødet og rør det sammen.
  6. Tilsæt mælk og vand og rør.
  7. Lad det simre 10-15 min., rør i det en gang imellem så det ikke brænder fast.
  8. Hæld blomkålsrisene i en skål med vand og giv dem et par minutter i mikroovnen.
  9. Anret på en tallerken og drys revet mozzarella henover.