0
Din Indkøbskurv

Brunch – Skyr m. toppings, brød og æg

Brunch 2

Antal portioner: 1
Kategori: Morgenmad

Næringsindhold:  
Energi:
Total
347 kcal
Protein: 40,9 %
Kulhydrat: 44,0 %
- Heraf sukkerarter 16,1 %
Kostfibre: 2,0 %
Fedt: 12,0 %
- Heraf mættet fedt 3,2 %

  Ingredienser:
200 g. Cheasy skyr skovbær
60 g. Proteinrigt groft brød
- Alternativt 54 g. proteinboller fra Kohberg
70 g. Æggehvider (kogte)
5 g. Easis choko crunch
5 g. Tørrede tranebær (sødet)
- Alternativt 27 g. røde vindruer
4 g. Cashewnødder (rå)

Bemærk at de tørrede tranebær er sødet, ønsker man en udgave uden tilsat sukker, anbefaler jeg røde stenfrie vindruer i stedet.

  • Kog æggene til de er hårdkogte (ca. 10 min.)
  • Køl dem af, pil dem og smid blommen væk
  • Rist brødet
  • Portions anret skyr og drys choko crunch og tranebær over
  • Skær evt. cashewnødderne i mindre stykker.