Baguette med kylling og hytteost
Nogen gange skal det bare være nemt og hurtigt og så er en lækker sandwich fra det nærmeste take away sted fristende. Mange bliver dog overrasket over hvor mange kalorier der egentlig er i en helt almindelig take away sandwich. De fylder faktisk noget mere i det daglige kalorieregnskab end man lige forventer. Her får du et af mine bud på en hjemmelavet baguette med kylling og hytteost, som ikke tæller helt så tungt i kalorie regnskabet og samtidig er den fyldt med proteiner.
Jeg har her valgt at bruge et hjemmebagt grov baguette.
Kategori: Hovedret
Opskriftstype: Sandwich / baguettes
Antal portioner: 1
Næringsindhold:
Energi: Pr. portion |
280 kcal |
Protein: | 39,4 % |
Kulhydrat: | 38,9 % |
Kostfibre: | 3,8 % |
Fedt: | 18,2 % |
Ingredienser:
1 stk. | Hj. bagt baguette |
60 g. | Kyllingebryst pålæg |
60 g. | Cheasy hytteost 1,5% |
10 g. | Baby salat mix / hovedsalat |
30 g. | Cherry tomat |
20 g. | Agurk |
15 g. | Revet gulerod |
10 g. | Mango & Karry dressing (Rema1000) |
Fremgangsmåde:
- Lun baguette f.eks. på en brødrister og skær den over på midten.
- Kom dressing og salaten på brødet.
- Fordel kyllingen over salaten
- Fordel hytteosten over kyllingen
- Skær agurken i skiver og halver tomaterne.
- Fordel agurk, tomat og revet gulerod, som du ønsker.