Stjerneskud
Kategori | Hovedretter med fisk |
Antal portioner i opskriften | 1 |
Kcal pr. portion |
350 kcal |
Næringsindhold
41,2% | Protein |
36,6% | Kulhydrat |
6,9% | Heraf er sukkerarter |
2,7% | Kostfibre |
15,8% | Fedt |
2,8% | Heraf er mættet fedt |
0,0% | Alkohol |
Ingredienser
100 g. | Rødspættefilet |
18 g. | Rasp |
7 g. | sammenpisket æg |
2 g. | Flydende fedtstof |
40 g. | Rejer i lage |
40 g. | Fuldkorns sandwich brød |
20 g. | Krøllet salatmix |
20 g. | Agurk |
15 g. | Peberfrugt |
25 g. | Thousand Island dressing, Light |
35 g. | ægge hvide |
Krydderier: Salt, peber og citronsaft |
Fremgangsmåde
- Rødspættefilerne vendes først i sammenpisket æg og dernæst i rasp.
- Placer rødspætterne i et let smurt ildfast fad, krydr med salt og peber.
- Steg rødspætterne i ovnen ved 200gr. i ca. 20 min.
- Kog æg i en gryde med letsaltet vand, til de er hårdkogte, ca. 8-10 min.
- Køl æggene af, pil dem og fjern blommen.
- Rist brødet i en brødrister
- Kom salat på brødet og placer de stegte rødspætter ovenpå.
- Pynt med rejer, dressing, citronsaft, peberfrugt, agurk og æggehvider