0
Din Indkøbskurv

Stjernseskud

Stjerneskud

Kategori Hovedretter med fisk
Antal portioner i opskriften 1
Kcal pr. portion

350 kcal

 

Stjerneskud

Næringsindhold

41,2% Protein
36,6% Kulhydrat
6,9% Heraf er sukkerarter
2,7% Kostfibre
15,8% Fedt
2,8% Heraf er mættet fedt
0,0% Alkohol

 

Ingredienser

100 g. Rødspættefilet
18 g. Rasp
7 g. sammenpisket æg
2 g. Flydende fedtstof
40 g. Rejer i lage
40 g. Fuldkorns sandwich brød
20 g. Krøllet salatmix
20 g. Agurk
15 g. Peberfrugt
25 g. Thousand Island dressing, Light
35 g. ægge hvide
Krydderier:
Salt, peber og citronsaft

Fremgangsmåde

  1. Rødspættefilerne vendes først i sammenpisket æg og dernæst i rasp.
  2. Placer rødspætterne i et let smurt ildfast fad, krydr med salt og peber.
  3. Steg rødspætterne i ovnen ved 200gr. i ca. 20 min.
  4. Kog æg i en gryde med letsaltet vand, til de er hårdkogte, ca. 8-10 min.
  5. Køl æggene af, pil dem og fjern blommen.
  6. Rist brødet i en brødrister
  7. Kom salat på brødet og placer de stegte rødspætter ovenpå.
  8. Pynt med rejer, dressing, citronsaft, peberfrugt, agurk og æggehvider