Drømmekage, uden tilsat sukker
Kategori | Kage |
Antal portioner i opskriften | 12 |
Kcal i hele opskriften
Kcal pr. portion |
1.307 kcal 109 kcal |
Næringsindhold
21,5% | Protein |
32,5% | Kulhydrat |
3,9% | Heraf er sukkerarter |
1,2% | Kostfibre |
45,2% | Fedt |
23,9% | Heraf er mættet fedt |
0,0% | Alkohol |
Ingredienser
50 g. | æg |
50 g. | ægge hvide |
125 g. | Easis Perfect multisød |
2 g. | Easis Perfect sød flydende |
30 g. | Kærgården let |
140 g. | skummetmælk |
80 g. | Bage hvedemel (rema1000) |
50 g. | Grahamsmel valsemøllen |
40 g. | Proteinpulver whey Isolate (Vanilje) |
10 g. | bagepulver (maddata.dk) |
Toppings | |
40 g. | Kærgården let |
20 g. | skummetmælk |
30 g. | kokosmel |
65 g. | sukrin gold |
2 g. | Easis Perfect sød flydende |
Fremgangsmåde
- Bland hvedemel, grahamsmel, proteinpulver og bagepulver i en skål
- Pisk æg, æggehvider og easis multisød lyst, let og skummende.
- Smelt smøret og tilsæt mælken og lad det blive lunt.
- Kom ægge blandingen i mel blandingen og rør det sammen til en fast dej
- Tilsæt mælken lidt efter lidt til dejen og rør godt, så dejen bliver tyndet op til den er helt flydende.
- Tilsæt easis flydende sød og rør rundt.
- Kom dejen i et ildfast fad med bagepapir.
- Bages på nederste rille i ovnen ved 180gr. varmluft i ca. 20 min.
- Mens kagen bages, laver du kokos toppingen som skal på kagen efter de 20 min.
- Kokos toppingen laves i en gryde.
- smelt smøret og tilsæt mælk og sukrin gold.
- Bring det i kog og tilsæt lidt easis flydende sød.
- Når kagen har bagt de ca. 20 min. og er blevet helt fast i konsistens, hældes kokosblandingen på og fordeles ud over hele kagen.
- Kagen bages i yderligere ca. 10 min.
- Tag kagen ud og lad den køle af i formen.
- Når kagen er afkølet, deles den i 12 stykker.