Nem og sund klassisk chokoladekage, uden tilsat sukker
Kategori | Kage |
Antal portioner i opskriften | 28 |
Kcal pr. portion | 122 kcal |
Næringsindhold:
19,3% | Protein |
36,1% | Kulhydrat |
14,6% | Fibre |
28,9% | Fedt |
0,0% | Alkohol |
Ingredienser:
225 g. | Bage hvedemel (rema) |
150 g. | grahamsmel valsemøllen |
90 g. | Proteinpulver whey 100 Isolate (chokolade) |
250 g. | EASIS Perfect fit |
45 g. | Rå kakaopulver |
20 g. | natron |
5 g. | vanilje essens |
150 g. | æg |
100 g. | ægge hvide (bulkpowders) |
450 g. | Appelsinjuice (rema) |
100 g. | flydende fedtstof |
Fremgangsmåde:
-
Bland mel, proteinpulver, multisød, kakao og natron godt
- Tilsæt æg, æggehvide, appelsinjuice, vanilje essens og rør det hele godt sammen til en ensartet masse.
- Smelt smøret, hæld det i dejen. og rør det godt sammen.
- Kom dejen i et ildfast fad med bagepapir
- Bages ved 160 gr. varmluft i ca. 30-40 min.
-
Prik i kagen med en kniv for at se om kagen er færdig, dejen må ikke hænge ved.