0
Your Cart

Chokoladekage

Nem og sund klassisk chokoladekage, uden tilsat sukker

Kategori Kage
Antal portioner i opskriften 28
Kcal pr. portion 122 kcal

Næringsindhold:

19,3% Protein
36,1% Kulhydrat
14,6% Fibre
28,9% Fedt
0,0% Alkohol

Ingredienser:

225 g. Bage hvedemel (rema)
150 g. grahamsmel valsemøllen
90 g. Proteinpulver whey 100 Isolate (chokolade)
250 g. EASIS Perfect fit
45 g. Rå kakaopulver
20 g. natron
5 g. vanilje essens
150 g. æg
100 g. ægge hvide (bulkpowders)
450 g. Appelsinjuice (rema)
100 g. flydende fedtstof

Fremgangsmåde:

  1. Bland mel, proteinpulver, multisød, kakao og natron godt

  2. Tilsæt æg, æggehvide, appelsinjuice, vanilje essens og rør det hele godt sammen til en ensartet masse.
  3. Smelt smøret, hæld det i dejen. og rør det godt sammen.
  4. Kom dejen i et ildfast fad med bagepapir
  5. Bages ved 160 gr. varmluft i ca. 30-40 min.
  6. Prik i kagen med en kniv for at se om kagen er færdig, dejen må ikke hænge ved.